15/08/2018

Pijnloze voeten tijdens het uitgaan

hakken

Uitgaan doe je in stijl. Met de hoogste hakken en glitterende of schattige pumps die je in je kast hebt staan. Helaas is dat niet de meest comfortabele schoen. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden is een bekend gezegde. Dat er niets van waar is, is weer minder bekend. Met deze tricks maak jij je pumps en ballerina’s een stuk comfortabeler en ben jij de hele avond stijlvol en elegant.

De juiste maat

Soms is het heel verleidelijk om een te kleine of juist te grote maat schoen te kopen. Echter bij een te kleine maat wordt je voet afgekneld waardoor deze nog pijnlijker wordt en bij een te grote maat schuift de hak van de schoen tegen je pezen aan. Pijnlijk! Zorg daarom voor de juiste maat zodat je geen beknelde of geschuurde voeten krijgt.

Bescherm je hak

Krijg jij ook altijd blaren op de achterkant van je hak? De rand van je schoen schraapt de huid weg waardoor je aan het eind van de avond meer strompelt dan loopt. Iedereen denkt gewoon dat het door de drank komt, maar je schoenen zijn jouw grootste probleem. Weg elegantie!

Ga naar een drogist en koop daar speciale gel kussentjes die je tegen de achterkant van je schoen kunt plakken. Daarna heb je nooit meer last van pijnlijke hakken en blijft je huid ook onbeschadigd. Geen lelijke rode plekken meer en je loopt de hele avond normaal.

Bescherm de bal van je voet

Als je zit is er geen probleem, maar zodra je opstaat doet de bal van je voet ontzettend pijn. Ook hier zijn gelkussentjes de oplossing. De kussentjes helpen je gewicht meer te verdelen over je voet zodat de steun beter is. Ook glijd je minder snelweg als je jouw tenen laat zien. Daardoor wordt het dansen ook een stuk makkelijker en voer je jouw move perfect uit.

Ook deze gelkussentjes kun je bij de drogist krijgen, vraag de verkoopster om meer informatie.