15/08/2018

Gek op selfies? Zo maak je de beste foto’s van jezelf!

72668810_lEen selfie maken is erg populair om te doen. We vinden het leuk om foto’s van onszelf te maken, op de gekste of mooiste plekken. Om het beste resultaat te krijgen, zijn hier 6 tips voor de mooiste selfie:

  • Gebruik de camera aan de voorkant van je telefoon. Dan zie je meteen op het scherm hoe de foto eruit komt te zien.
  • Zet de flitser uit en maak de foto met daglicht.
  • Zoek een mooie achtergrond om de foto te maken.
  • Houd de camera boven je hoofd en draai je hoofd iets scheef. Dat ziet er net mooier uit dan recht van voren. Je kin doe je wat omlaag.
  • Neem de tijd en maak meerdere foto’s, dan heb je altijd het beste resultaat.
  • Wil je een nog mooier resultaat, dan kun je met bijvoorbeeld Instagram je foto bewerken.

Tot slot de beste tip vind ik: Wees trots op jezelf en maak die foto!

Ons advies: de Samsung Galaxy Note 4

Omdat selfies zo populair zijn, is er nu de Samsung Galaxy Note 4 smartphone met 16-megapixel camera, Fast Auto Focs en Smart Optical Image Stabilization. Deze telefoon heeft een betere en scherpere camera aan de voorkant dan andere merken en modellen. Met dit toestel van Samsung maak je pas echt de mooiste foto’s van jezelf. Die foto’s zien je dan weer scherp terug op het 5,7 inch Quad HD Super AMOLED scherm.

Dit is hoe en waarom je met de Samsung Galaxy Note 4 de beste selfies maakt:

  • De ‘Wide Selfie’ modus zorgt voor een hoek van 120 graden zodat het lijkt alsof je een arm van 1 meter hebt. Dit is precies wat je nodig hebt om heel makkelijk de mooiste foto’s van jezelf te maken. Met de Wide Selfie modus voorkom je foto’s van heel dichtbij, die we vaak lelijk vinden.
  • De camera herkent door ‘Beauty Face’ automatisch je gezicht en brengt deze helder en op natuurlijke wijze in beeld. Je kunt zelf de helderheid van het beeld instellen.
  • Je hoeft niet met je vinger op de camera te drukken. Het enige wat je voor een selfie hoeft te doen is je vinger rustig op de HRM Sensor plaatsen en eraf halen. Hard op je scherm drukken is daarmee verleden tijd. Geen wazige foto’s meer!

Wazige of bewogen foto’s zijn ook verleden tijd dankzij de Smart Optical Image Stabilization. Deze techniek stabiliseert schokken en past de sluitertijd automatisch aan in donkere omgevingen. Zo krijg je altijd het beste resultaat.

Galaxy-Note-4-Wide-Selfie

Review: Galaxy Note 4

Video door: pimpjefoon.nl