12/08/2018

5 tips tegen een Bad Hairday

bad hair day uitgelicht

Die spiegel is vandaag niet je beste vriend. Dat haar wil gewoon niet zitten. Het is duidelijk: vandaag heb je een bad hairday. Gelukkig zijn er manieren om er zelfs met een bad hairday goed uit te zien! hier 5 tips:

Tip 1: Ibiza look

Ibiza daar kun je gewoon een sjaaltje om je haar knopen. Vooral tijdens de zomer is dit de manier om je bad hair te verbergen. Pak een sjaaltje, vouw hem dubbel en doe hem om je hoofd. Trek de losse einden door de lus en verberg ze daarna onder de sjaal. Tadaa! Weg bad hairday! Doe je haar in een knot of toupeer het voor een wilde strand look.

Tip 2: Messy ponytail

Een messy ponytail  is de ideale oplossing om te profiteren van je wilde haren. voor meer slag kun je ook nog een paar krullen in je staart maken maar dit is natuurlijk niet noodzakelijk om een perfecte messy ponytail te creëren!

messy ponytail

Tip 3: Spaanse look

Een hoed met een brede rand, zoals een Spaanse hoed, zorgt ervoor dat je smaller lijkt. Maak een knoet in je nek en zet een hoed met brede rand op. Dit verbergt niet alleen je haar, maar maakt je silhouet ook nog eens slanker. Bovendien beschermt het je gezicht tegen de zon, waardoor je minder snel rimpels krijgt.

Tip 4: De vlecht

Vandaag moet je niet voor een vissengraat vlecht gaan, maar een gewone vlecht. Een losse vlecht die over je schouder valt zorgt voor een speelse zomerse look. Gebruik een haarknip met een grote bloem om je haar bij je oor vast te zetten voor een romantisch uiterlijk.

Tip 5: Beach look

Als je haar toch al niet wilt zitten kun je ook gaan voor een wilde zomerse strandlook. Toupeer je haar licht en pak een plukken haar en draai eraan. Herhaal dit tot je een look hebt alsof je de hele dag op het strand bent geweest. Lekker wild!

beach look